DOI INDIVIZI CERCETAŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Caraş – Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat trei percheziţii la două persoane bănuite că ar fi continuat să efectueze operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, deşi erau cercetate pentru acelaşi tip de infracţiune.

La data de 15 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş – Severin şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş – Severin, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T., au efectuat trei percheziţii la două persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi operatiuni cu substante susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetări a reieşit că două persoane cercetate pentru constituirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive din luna iunie 2015 şi-ar fi reluat activitatea infracţională.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite doze de fragmente vegetale susceptibile a fi substanţe interzise la deţinere, precum şi sisteme informatice şi sume de bani folosite sau obţinute din activitatea infracţională.

Faţă de cele două persoane, procurorul de caz a sesizat instanţa de judecată, cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv.

Comentarii

comentarii