Dosare penale pentru ilegalități întocmite de polițiștii cărășeni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere auto, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere auto şi neînmatriculat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului

– În data de 28.03.2016, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Ramna au oprit pentru control rutier pe DJ 585, un motociclu condus de C.I., de 20 ani, din Ramna. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere auto şi motociclul nu figurează înmatriculat.
Cercetările continuă faţă de C.I. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere auto şi neînmatriculat.

– În data de 28.03.2016, lucrători din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au oprit pentru control pe DN 68, în localitatea Obreja, un autoturism condus de N.A. de 59 ani, din Obreja.
Cu ocazia verificărilor în baza de date s-a constat faptul că acesta are permisul de conducere suspendat. Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

– În data de 28.03.2016, în timp ce N.F., de 40 ani, din Roşiori de Vede, conducea o autoutilitară pe DN 6, în localitatea Mehadia, din direcţia Caransebeş spre Orşova, părăseşte partea carosabilă şi loveşte cu partea dreaptă parapetul podului peste râul Belareca.
Cu ocazia testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

– În data de 28.03.2016, lucrătorii Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Oţelu Roşu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 68, între localităţile Băuţar şi Bucova, este răsturnat pe câmp un autoturism.
Cu ocazia cercetărilor la faţa locului a fost identificat autoturismul răsturnat iar lângă autoturism se afla conducătorul auto, V.C.F., de 37 ani, din Băuţar.
Cu ocazia testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

– În data de 28.03.2016, în timp ce G.S.R., în vârstă de 15 ani, din Reşiţa, conducea un moped pe str. Sportului din Reşiţa, din direcţia Centru Civic spre Lunca Bârzavei, datorită vitezei pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. După producerea accidentului conducătorul mopedului şi pasagerul din spate au părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. G.S.R. a fost identificat în incinta unei unităţi şcolare din Reşiţa. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului mopedului.
Cercetările continuă faţă de G.S.R. pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere auto, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Comentarii

comentarii