Doua accidente între Ezeriș si Fârliug în 10 minute – O femeie avea șanse de viață dacă purta centura de siguranță VIDEO

Două accidente rutiere produse între localitățile Ezeriș și Fârliug, primul în jurul orei 16.23, al doilea în jurul orei 16.38. În această după-amiază, pe DN 58 A, între localitățile Ezeriș și Fârliug, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune frontală unul cu celălalt, în urma accidentului o persoană – o femeie de 56 de ani – decedând și alte trei fiind transportate la spital.


A intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Reșița cu 3 echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje cu două ambulanțe aparținând SAJ.CS, și două echipaje ale IPJ.CS.

Ambii conducători auto, în vârstă de 26, respectiv 61 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. În urma accidentului a rezultat decesul unei femei de 56 de ani și vătămarea corporală a celor 2 conducători auto și a unui pasager, toți 3 fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


În cazul celui de-al doilea accident a fost vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile a drumului, cele două persoane implicate în accident refuzând transportul la spital (fără îngrijiri medicale).

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De menționat că dacă victima purta centura de siguranță, bilanțul accidentului ar fi fost altul. Probabil că femeia scăpa doar cu răni, dar cu viață.

VIDEO în editare

Comentarii

comentarii

One thought on “Doua accidente între Ezeriș si Fârliug în 10 minute – O femeie avea șanse de viață dacă purta centura de siguranță VIDEO

Comments are closed.