Doua incendii azi – Bunuri salvate în valoare de 500.000 lei VIDEO

Forțele Detașamentului de Pompieri Reșița au intervenit astăzi pentru lichidarea a două incendii izbucnite aproape concomitent. Ambele incendii au fost anunțate în intervalul orar 11:15-11:30.
Primul incendiu s-a produs la o casă de pe str. Paul Iorgovici din Reșița, se pare, din cauza unui scurtcircuit electric. La momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără într-o cameră în care erau depozitate mai multe jucării și articole de îmbrăcăminte. Fumul dens, degajat de materialele cuprinse de flăcări, a îngreunat misiunea salvatorilor, dar intervenția promptă a acestora a împiedicat propagarea incendiului la întreaga casă. Valoarea pagubelor este estimată la 20.000 lei, iar valoarea bunurilor salvate se ridică la aproximativ 200.000 lei.

Cel de-al doilea incendiu, s-a produs la un depozit de lemn din cartierul Cuptoare al Reșiței. De aceasta dată, cel mai probabil, din cauza jarului căzut dintr-o sobă amplasată necorespunzător. Incendiul a afectat parțial acoperișul din lemn pe o suprafață de aproximativ 150 mp și 30 mp din acoperișul construit din plăci de carbonat. Au mai ars și 5 metri cubi de material lemnos. Valoarea bunurilor salvate este de aproximativ 300.000 lei, iar a pagubelor, de 7.000 lei.


Din fericire, nu s-au înregistrat victime în nici unul din cele două incendii.

Comentarii

comentarii