Dragă mamă, dragă fiică, draga mea soție și bunică…

Stimată doamnă, dragă domnișoară, draga noastră cititoare de infocs, acum la ceas de sărbătoare, gândul meu și al colegilor mei, pleacă spre voi. Așa că, dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă vezi albul ghioceilor și simţi miros de zambilă sau urzică tânără, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară.

[youtube id=”MSMMvtQRfTs”]

Fie ca primăvara ce tocmai se chinuiește să intre pe ușa anului ca ia locul iernii, să vă aducă bucurie în suflet și în case, fericire şi linişte. Vă dorim multă sănătate şi pace în aceste vremuri agitate și tulburi. Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a încerca a vă spune cât de mult însemnați pentru mine, pentru noi toți.

Vreau să vă mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la voi: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine, cum să plec urechea la nevoie și durerea celui de lângă mine, cum să fiu Om.
Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. De la fiecare am învățat câte ceva.

Te iubesc, mămica mea, te iubesc fiica mea și draga mea soție, te iubesc buni dragă, te iubesc dragă surioară sau verișoară. Te iubesc mamă-soacră, te iubesc mătușă și te respect vecină, sau simplă trecătoare de pe stradă. Să ne trăiți ani mulți și toți buni, cu sănătatea și multe bucurii. ”

Redacția www.infocs.ro

Comentarii

comentarii