@Breaking newsActualitatePolitie

Dragoste cu împușcături între o femeie de 46 de ani și concubinul acesteia de 27 de ani din Reșița EXCLUSIV VIDEO

O femeie din municipiul de pe Bârzava a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița după ce a fost împușcată de către concubinul ei. Cei doi au ajuns la poliție pentru a da explicații despre incident – precum și despre armele pe care bărbatul le deținea.


Dragoste cu împușcături între o femeie de 46 de ani și concubinul acesteia de 27 de ani din Reșița. Femeia a ajuns la UPU Reșița pentru a primi îngrijiri medicale. Conform informațiilor de la Poliție,  femeia ar fi fost amenințată și împușcată cu un pistol cu bile de către concubin, în locuința acestuia și tot ea ar fi sunat la 112.

Ea a fost reținută de polițiști și dusă la audieri fiindcă asupra sa, într-o poșetă, a fost găsit un …pistol. Femeia era rănită la una dintre palme şi în zona coastelor – o plagă prin împușcare – și avea nevoie de ajutor medical.
Se pare că evenimentele nu s-au terminat aici, iar bărbatul a continuat scandalul și în fața spitalului, loc de unde a şi fost ridicat de poliţişti. El era însoțit de o femeie asupra căreia s-a găsit o borsetă în care se aflau un pistol cu gaze și câteva cartușe. A urmat o percheziție și la domiciliul bărbatului, a fost găsit un alt pistol cu gaze şi muniția aferentă

Ancheta este în plină desfășurare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, urmând a fi stabilită întreaga situație de fapt și de drept și a fi dispuse măsurile legale.

Comentarii

comentarii

One thought on “Dragoste cu împușcături între o femeie de 46 de ani și concubinul acesteia de 27 de ani din Reșița EXCLUSIV VIDEO

Comentariile sunt închise.