Dragostea ucide, câte-o dată – Bărbat de 41 de ani mort în mașină la Caransebes după o partidă de sex cu o ,,centuristă”

sex masinaPolițiștii din Caransebeș împreună cu specialiștii de la Biroul Criminalistic din cadrul Poliției Caransebeș au fost vineri în alertă maximă.
Prin serviciul 112, o persoană a anunțat că pe drumul spre fostul CAROMT, în apropierea ruinelor fostelor hale, într-un autoturism, se află un bărbat fără cunoştinţă.
La faşa locului au sosit un echipaj al ambulanţei şi unul SMURD, şi mai apoi poliţiştii fiindcă lucrurile au început să se complice.
Bărbatul de 41 de ani, Florin …., era dezbrăcat iar spătarele scaunelor autoturismului erau rabatate. Mai exact, autoturismul se transformase într-o cămăruţă cu canapea, dar în care temperatura era foarte ridicată. Tot acolo se afla şi o femeie care după ce a dat câteva amănunte medicilor, a încercat să se facă nevăzută.
După ce s-au chinuit câteva minute bune să scoată bărbatul gol din maşină, personalul medical a încercat să-l resusciteze, dar după o oră de manevre, au renunţat fiindcă bărbatul nu dădea semne de viaţă.
Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări a survenit decesul şi din ce cauze.
Pe surse am aflat că de fapt acolo avusese loc o partidă de amor iar autoturismul fusese transformat într-un ,,cuibuşor de nebunii”, numai că, cei doi nu au luat în calcul temperatura ridicată din autoturism. Se pare că aceasta împreună cu efortul depus au dus la un infarct miocardic al bărbatului de doar 41 de ani.
Poliţiştii vor verifica dacă decedatul figura în evidenţa medicilor cu afecţiuni cardiace iar necropsia va stabili dacă nu a folosit cumva şi ceva ,,întăritoare”.

Comentarii

comentarii