Drum înzăpezit și blocat din cauza zăpezii care a rupt copacii spre Muntele Mic VIDEO

Drum înzăpezit si blocat din cauza zăpezii care a rupt copacii spre Muntele Mic A venit prima zăpadă serioasă peste Munții Banatului – Pe Muntele Mic și pe Semenic zăpada are de 30 de cm si ninge.

Prima zăpadă serioasă căzută peste Munții Banatului – Muntele Mic și Muntele Semenic, nu i-a luat pe nepregătite pe drumari. . De această dată, se pare că vorbim de ,,zăpezile de altă dată” ale Munților Banatului. Primii fulgi s-au arătat aseară. Spre dimineață, omătul avea deja 25 – 30 de cm, iar de cum s-a luminat, au apărut problemele. Fiindcă am avut o toamnă lungă și blândă, copacii nu și-au pierdut frunzele iar zăpada depusă pe coronament efectiv i-a scos din rădăcină sau le-a rupt trunchiul. 

Jandarmii montani, alături de polițiști, pompieri, salvamontiști și personal al autorităților competente  intervin pentru deszăpezirea tronsonului de drum ce leagă localitatea Borlova de stațiunea Muntele Mic

 În contextul condițiilor meteorologice extreme și a acumulărilor semnificative de zăpadă, accesul către Muntele Mic a fost restricționat, deoarece mai mulți arbori au căzut pe partea carosabilă.

Împreună, forțele de intervenție depun eforturi susținute pentru a deszăpezi drumul și a restabili circulația într-un timp cât mai scurt.

În câteva ore, zăpada s-a aşternut într-un stat care ar făcut dificilă deplasarea autoturismelor.

Comentarii

comentarii