Drum lin spre cer, drum lin spre Lumină, Paula Neamţu VIDEO

O veste tristă a venit în această dimineaţă de la Timişoara. O veste care i-a lovit ca un fulger pe toți cei care o cunosc pe Paula Neamţu. Paula, o jurnalistă cu peste 20 de ani de experienţă în urmă, nu mai este. A plecat dintre noi în această dimineaţă. La doar 52 de ani, Paula a plecat mult prea devreme spre alte lumi, spre alte zări să se întâlnească cu părinţii ei, cu foştii colegii din presa cărășană duşi şi ei în alte lumi, unii prea devreme.

Dumnezeu a iubit-o, a fost un om bun. A avut o suferinţă scurtă, dar grea. Depistată cu o boală incurabilă la finele anului trecut, Paula a fost internată la Timişoara, la o clinică specializată în asemenea boli. Medicii au făcut tot ce s-a putut. Alături de ea, lângă patul de spital sau în puţinele zile cât a ieşit din spital, i-au fost alături soţul – Vasile Neamțu alături de fiica şi ginerele de la Timişoara.

S-a făcut, s-a încercat tot ce era posibil, dar Paula a pierdut lupta cu boala. Dumnezeu a avut alte planuri cu ea. Ai plecat pe vreme tristă și închisă, a plecat în vremea macilor de câmp, flori pe care le iubea așa de mult. De acum înainte, la conferințele de presă, locul Paulei va rămâne gol. Privirile o vor căuta, dar Paula nu mai este. Și atunci, poate un oftat, poate o lacrimă, va curge pe obraz şi cu toții ne vom aminti ce om deosebit a fost Paula Neamţu. O fire calmă, împăciuitoare și mereu cu o vorbă bună sau o mână de ajutor pentru cei ce i-l solicitau. Și mereu cu zâmbetul pe buze. Zâmbet pentru oricine, zâmbet pentru lumea care a iubit-o așa de mult.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Paula! Drum lin spre Lumină, drum lin spre Rai, colega noastră dragă! Corpul neînsuflețit al jurnalistei Paula Neamțu va fi depus în cursul zilei de vineri, 12 iunie la capela Cimitirului nr.7 din Reșița, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2020, de la ora 13.00 

Comentarii

comentarii