Drum pavat cu rapita intre Oravita si Greoni VIDEO

Accident rutier pe DN 57, pe raza localității Greoni, între două 2 autoturisme și un tir care transporta rapiță. Accidentul s-a soldat cu două victime, conștiente, neîncarcerate. La fața locului acționează două echipaje ale pompierilor militari din Oravița și Poliție.

Echipajul SMURD din cadrul Secției de Pompieri Oravița a acordat primul ajutor persoanelor rănite și a transportat una dintre victime la spital. Ce-a de-a doua victimă a refuzat inițial transportul la spital. Ulterior, având în vedere faptul că prezenta o plaga la nivelul capului, la insistențele forțelor de intervenție a acceptat să meargă la spital, fiind transportată de un participant la trafic binevoitor. Cel de-al doilea echipaj al Secției de Pompieri Oravița a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI, iar în momentul de față acționează pentru îndepărtarea pericolului din trafic prin curățarea carosabilului de rapiță.

În momentul producerii accidentului tir-ul staționa, deoarece șoferul a observat că s-a desfăcut prelata și pierdea din încărcătură. O porțiune de aproximativ 300 m de șosea este acoperită cu rapiță, fiind foarte alunecoasă.

Comentarii

comentarii