VIDEO Accident spre Șură: ,,Drumul s-a îngustat tot mai tare și spre mine venea un stâlp”

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au intervenit la un accident rutier care a avut loc pe str. Scoruşului – drumul donspre Barajul Secu spre Reșița, şi care s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. Tânărul le-a povestit celor prezenți la locul accidentului, cum s-a produs accidentul în opinia sa: ,,Veneam cu mașina de la Sura, așa încet, cu viteză foarte mică, dar la un moment dat, drumul a început să se îngusteze tot mai mult, s-a îngustat foarte tare, din ce în ce mai tre și am observat că spre mine venea cu viteză un stâlp”

Mașina a lovit și sfărâmat cimentul de pe stâlpul ce susține firele de curent electric și care a rămas totuși în picioare. Acesta se mai ține doar în armătura din fier-beton și acum prezintă un pericol pentru cei ce trec pe drumul spre Șură. Nu același lucru s-a întâmplat cu mașina tânărului care s-a dat de vreo trei ori peste cap, după care, s-a oprit pe marginea drumului cu roțile în sus.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce C.S., în vârstă de 26 ani, se deplasa cu autoturismul din direcţia Lend către Centru, la ieşirea dintr-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de suţinere a reţelei electrice şi a iluminatului public stradal.

Conducătorul auto a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Reşiţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest şi, rezultatul fiind pozitiv, s-a procedat la recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea sub inlfluenţa alcoolului.

Comentarii

comentarii