Drumul spre Semenic blocat fiindcă drumarii nu au intervenit – din nou VIDEO

Mai multe autoturisme au rămas blocate în zăpadă pe drumul judeţean care leagă Valiugul de Pasul Prislop și de staţiunea turistică de pe Muntele Semenic. Din cauza faptului că angajaţii de la societatea cu care Consiliul Judeţean Caraş Severin a încheiat contractul de deszăpezire nu au acţionat sub nici o formă, stratul de zăpadă și gheața de sub acesta, a făcut imposibilă urcarea autoturismelor în staţiune. Mai mulţi şoferi au ntors autoturismele şi au plecat spre Reşita şi Timişoara distrugându-şi o ultimă zi de vacanţa la schiat.

La un moment dat, drumul a fost blocat din cauza numărului mare de maşini. Oamenii spun că pe acest tronson de drum nu s-a mai intervenit de de sâmbătă după masă, asta în condiţia în care a nins uşor aproape tot timpul.

De pe Semenic a coborât un echipaj de poliţie care a dirijat maşinile să facă cale întoarsă. În staţiunea Semenic alimentarea cu curent electric este oprită de 3 zile din cauza zăpezii care a rupt copacii peste firele de curent şi a unui transformator defect.

Comentarii

comentarii