După „cutremur” a spus „Da”! – Cerere în căsătorie inedită la Oravița VIDEO

Agentul de poliție Cosmina, de la Secția 6 Poliție Bozovici, a participat împreună cu ceilalți colegi la un exercițiu de cooperare în baza unui scenariu privind producerea unui seism. Exercițiul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic”.

Chiar dacă tema exercițiului a fost seismul, la sfârșitul acestuia, s-a produs adevăratul cutremur în viaţa Cosminei. La evaluarea exerciţiului, în plin careu la care au participat polițiștii, pompierii militari, jandarmii, SMURD şi serviciul de ambulanță, tânăra polițistă a primit o cerere în căsătorie inedită: prietenul ei, Cristian, pompier militar în cadrul instituției, s-a transformat într-un strașnic cavaler care în loc de zale a purtat echipamentul de intervenție și care a îngenuncheat în fața Cosminei și a cerut-o în căsătorie.

Cu acordul conducerii și cu ajutorul colegilor, Cristian a a organizat totul pentru a-i face alesei inimii cea mai frumoasă și autentică surpriză din viața ei.

Vizibil surprinsă și emoționată, dar fericită, tânăra polițistă a acceptat cererea în căsătorie, sub privirile tuturor colegilor care au asistat la punerea inelului în deget și la întregul eveniment. Și de această dată, cooperarea poliție-pompieri s-a dovedit a fi una de succes!

Sursa imagini Alina Boeru – IPJ C-S

Comentarii

comentarii