După un mic la grătar, merge o vizită la Zoo Reșița

După o tură de natură, fum și grătare, o altă modalitate de a fi împreună cu familia și de a petrece câteva ore plăcute împreună cu familia, ar fi o vizită la Grădina Zoologică din Reșița. De ce neapărat Zoo Reșița ?

Unul dintre răspunsuri ar fi acesta: Luna mai aduce o nouă surpriză copiilor și adulții care vizitează Grădina Zoologică „prof. Ion Crişan” din Reşiţa. Și începem cu locul de joacă pentru copii care a fost modernizat. În prezent, gama de module de joacă disponibile este mult mai variată şi cuprinde balansoare, sistem de scări şi tobogan, corturi, caleaşcă, căluţi etc.

În plus, toţi cei care vor trece pragul Grădinii Zoologice vor avea ocazia să admire noi specii de animale precum suricatele – Nasua nasua, bufniţa uriaşă, specii rare şi protejate de lege, oaia de Camerun sau măgarul alb de Barock.

Grădina Zoologică poate fi vizitată de marţi până duminică între orele 10:00-19:30.

Preţul unui bilet de intrare este de 2,50 lei pentru copii, 4 lei petru un adult, 7 lei pentru o familie compusă din trei membri (2 adulţi şi un copil), iar pensionarii şi persoanele încadrate în grad de handicap I beneficiază de gratuitate.

Comentarii

comentarii