Echipa de aur a Reşiţei a mai făcut o dată spectacol la Polivalentă VIDEO

Echipa de aur a Reşiţei a mai făcut o dată spectacol. Echipa de aur a Reşiţei a mai făcut o dată spectacol la Polivalentă! Bucuria suporterilor, nepreţuită! O mie de suporteri i-au cântat „La mulţi ani!” căpitanului Adi Tucanu – a cărui zi de naştere a prefațat în mod fericit momentul aniversar dedicat celei mai frumoase echipe de handbal a Reşiţei. O mie de inimi au bătut iar pentru eroii care au reuşit o incredibilă triplă în Cupa Challenge, punând astfel Reşiţa pe harta handbalului internaţional.

 

 

După zece ani de la cucerirea ultimului trofeu, vechea gardă s-a reunit din nou sub comanda antrenorului Aihan Omer, iar veteranii în alb-albastru n-au arătat deloc bătrâni în faţa actualilor rosso-neri. Pus la cale de Universitatea Eftimie Murgu în cadrul conferinţei internaţionale „Sport şi educaţie sub semnul performanţei”, meciul dintre UCM Reşiţa 2009 şi CSM Reşiţa 2019 a făcut deliciul fanilor din tribune, care au avut parte de faze şi goluri spectaculoase.

 

Echipa de aur a Reşiţei a mai făcut o dată spectacol. Pusă sub semnul performanţei, manifestarea de la Polivalentă a fost o reuşită din toate punctele de vedere, spre bucuria reprezentanţilor Universităţii Eftimie Murgu.

Entuziasmul tribunei a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că echipa de aur a Reşiţei a rămas în inimile suporterilor. Iar celor dezamăgiţi sau descurajaţi de criza handbalului reşiţean, câştigătorii Cupei Challenge le-au amintit că performanţa se face şi cu talent, dar mai ales cu muncă şi ambiţie.

 

Echipa de aur a Reşiţei a mai făcut o dată spectacol. Aihan şi băieţii lui au urat mult succes tinerilor rosso-neri şi au promis că vor spune „prezent” ori de câte ori Reşiţa îi va mai chema la o întâlnire de suflet.

Comentarii

comentarii