Ediţie de majorat la Balul de 8 Martie al dascălilor caraseni VIDEO

Ediţie de majorat la Balul de 8 martie al dascălilor caraseni. A devenit deja o tradiţie, ca Balul de 8 Martie al Dascălilor Caraseni, să se desfășoare chiar în ziua de 8 martie. Acum, manifestarea atât de așteptată, a ajuns la ediția de majorat. Ediția cu numărul 18, a strâns la un loc cadrele didactice din judeţul Caras Severin. De la Reșița, de la Anina, Caransebeș, dar și de la Moldova Nouă sau Bozovici. Profesoara Carmen Rugină, ajutată de colegii săi, a organizat pentru membrii Sindicatului profesorilor afiliaţi Federaţiei „Spiru Haret”, o ediție de lux a balului și mai ales,  a respectat tradiţia din fiecare an şi a organizat, iată –  pentru a 18 oară Balul Primăverii şi al Mărţişorului. Deci, se poate!

Pentru o seară, dascălii au uitat de teze, criza coronavirusului și alte griji specifice învățământului şi s-au dezlănţuit la joc și dans, sau au povestit tot ce au mai făcut de la balul de anul trecut şi până acum.

Veselia şi voia bună au fost cuvintele de ordine la bal iar, atât cât timp muzica a cântat, nimeni nu a stat pe scaune, cu toţii alegând să danseze, fie că a fost vorba de muzică populară, de hit-urile mileniului trei, sau de melodiile tinereţii. Și cum să stai pe scaun dacă îți cântă Irimică cu formația sa? Domnii au fost extrem de atenţi cu colegele lor, pe care le-au răsfăţat şi le-au dansat cu foc.

Comentarii

comentarii