Elevă de clasa a V a snopită în bătaie de față cu sora ei de 3 anișori VIDEO

O elevă de clasa a V a a fost snopita în bătaie de o colegă mai mare cu doi ani, ajutată pe ici, pe colo şi de o altă ,,prietenă” a bătăușei. Întâmplarea avut loc joi după-masa în comuna Grădinari din Caraș Severin.  Se pare că cele două bătăușe ,,fac legea” în comună. Cel puţin aşa reiese din informaţiile primite din surse ce doresc să îşi păstreze anonimatul.

https://www.facebook.com/vali.popovici.9/videos/911444967104336?idorvanity=121775947900966  Vezi video aici

Cele două bătăuşe sunt colege încă din şcoala generală. Fetele sunt recunoscute pentru comportamentul lor agresiv, dar până acum, nu s-a luat nici o măsură tranşantă de către conducerea şcolii.

Incidentul a avut loc joi pe când victima se îndrepta spre casă însoțită de sora ei de doar câțiva anișori iar motivul ar fi un băiat pe care amândouă fetele îl plac.

Fata de clasa a V a a fost bătură cu pumnii și picioarele și târâtă pe jos de păr.

Poliția nu a luat nici o măsură până în prezent deoarece nimeni nu a anunțat evenimentul. În urma apariției imaginilor în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat.

UPDATE Fata bătută a acuzat în seara asta dureri puternice de cap și fost luată cu ambulanța de la domiciliu și transportată la Spitalul de copii din Timișoara.

UPDATE 2-

Aseară, în urma vizualizării unor imagini de pe o rețea de socializare, în care o minoră este agresată fizic de alte două minore, polițiști de la Secția 8 Poliție Rurală Oravița s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirii situației de fapt.

Ulterior, în cursul nopții, Poliția Orașului Oravița a fost sesizată telefonic de către medicul de serviciu de la spitalul orășenesc despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o minoră de 12 ani cu urme de lovire produse în urma unei agresiuni fizice.

Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală, stabilind că este vorba despre același eveniment cu privire la care s-au sesizat, iar minora în cauză ar fi fost agresată fizic în data de 1 februarie, în jurul orei 15.00, de alte două minore, de 13 ani, din comuna Grădinari, pe o stradă din localitate, fără a fi sesizat evenimentul.

Minora a fost primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Cele 3 minore împreună cu părinții lor au fost conduse la sediul poliției în vederea audierii și stabilirii situației de fapt și de drept.

De asemenea, au fost informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru dispunerea de măsuri conform competențelor legale.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe iar cercetările continuă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Comentarii

comentarii