Elevi de 10 la o școala de nota 11- Gen 7 Reșița face bilanțul VIDEO

6 din 10. În Caraş-Severin, 6 dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut media 10 şi alţi peste 20 au luat 10 la una dintre cele două probe: limba romana sau matematica. Gradul de promovare a fost 70,34%. Școala Gimnaziala Numărul 7 din Reşita, este una dintre unitățile de învăţământ din Caraş-Severin cu rezultate remarcabile la evaluarea naţională. 94% dintre absolvenţii de clasa a VIII-a, au reușit să obţină medii peste 5, iar mai mult de jumătate dintre aceştia, au luat medii între 8 şi 10.

Eleva Ariana Neniu, a luat 10 pe linie. Ea a muncit mult pentru această performantă şi îşi doreşte să studieze în continuare, la profilul de matematică-informatică la Colegiul Naţional Traian Lalescu.

Alessia Nandriș, Alessia Gruia, Tudor Boșcu și Rareș Milotin, toţi colegi de clasă ai Arianei, au reuşit să ia 10 la una dintre cele două probe. Cu toţii şi-au făcut deja planuri de viitor. Mai trebuie spus că toți acești elevi sunt colegi de clasă de la începutul școlii, adică din clasa I a și au avut-o ca învățătoare pe Cristina Ardeleanu.

Elevi de 10 la o scoala de nota 11- Gen 7 face bilantul. Ceilalți elevi care au reuşit să obţină media 10, sunt din Reşita, Caransebeş, Oţelu Roşu şi Băile Herculane.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.