Elevii și cadrele didactice de la Colegiul Național Mircea Eliade Reșița au spus într-un glas: ,,La mulți ani, România mea!” VIDEO

La Colegiul Național „Mircea Eliade” s-a desfășurat activitatea cuprinsă în Proiectul educativ „La mulți ani, România mea!”, eveniment la care au fost invitaţi să participe preşcolarii din Grădiniţele „Universul Copiilor”, „Floarea Soarelui” și „Dumbrava Minunată”, precum şi părinţii acestora.

Această activitate a avut ca scop dezvoltarea sentimentului patriotic și cunoașterea valorilor poporului roman.

Manifestarea s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului și a început cu discursul directorului adjunct, Lisacenco Laurențiu Emanoil, urmat de momentele artistice bine pregătite de către cadrele didactice împreună cu elevii din ciclul primar și gimnazial. Programul artistic a cuprins cântece patriotice interpretate de corul şcolii și de elevi din ciclul gimnazial, prezentarea semnificației zilei de 1 Decembrie, poezii patriotice interpretate de elevii claselor primare, momente pline de joc, iar în final un moment special, tradiționala horă. A fost organizată și o expoziție cu creațiile plastice ale elevilor din școală.

Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar atracţia zilei a fost momentul de final, când ne-am distrat cu toţii, dansând tradiționala horă.

A consemnat prof Marius Cornici

Comentarii

comentarii