Elimina tusea si bronsita natural, cu un amestec uimitor

Un articol de Cristian Iacov

Cel mai eficient si simplu remediu pentru bronsita si tuse seaca, atat la adulti cat si la copii este la indemana oricui, este ieftin si 100% natural.

Acest remediu natural este un expectorant excelent mai ales in cazul in care suferiti de boli ale tractului respirator superior. El nu produce efecte secundare, si este foarte usor de pregatit. Copii il vor adora!

Astfel, daca ai o tuse seaca sau suferi de bronsita cronica, acest remediu este pentru tine!

Pentru a-l prepara vei avea nevoie de:

– O ridiche neagra mare (aproximativ 300-400 de grame)

– 1-2 lingurite de miere

Mod de preparare:

Siropul se prepara seara pentru a fi utilizat a doua zi.

Spalati bine ridichea si lasati-o sa se usuce in mod natural. Dupa ce s-a uscat, In cazul in care nu este plata, puteti sa o taiati putin pentru a putea sta dreapta.

Taiați partea de sus, pentru ca veti avea nevoie de ea mai tarziu.

Scobiti in partea opusa ridichea, suficient de mult incat sa incapa cele 2 lingurite de miere. Puteti face o gaura mai adanca fara probleme, insa aveti grija sa nu o sectionati.

Adaugati apoi cele 2 lingurite de miere si acoperiti apoi cu partea pe care ati taiat-o initial.

Lasati-o sa stea peste noapte.

Dimineata, luati capacul si in interior veti observa ca s-a format un lichid. Acela este siropul „minune”.

Se consuma ori de cate ori este nevoie, pana cand tusea va disparea.

Dupa ce ati terminat siropul, puteti folosi aceeasi ridiche pentru a reface remediul. Se poate refolosi timp de 2-3 zile aceeasi ridiche.

Credeti-ma, acest sirop natural te va scapa rapid de tusea seaca si persisitenta, iar dupa cateva saptamani de utilizare, inclusiv bronsita va fi eliminata, iar copii il vor adora.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
– See more at: http://www.secretele.com/2015/03/elimina-tusea-si-bronsita-cu-un-amestec.html#sthash.V1bGSsv4.dpuf

Comentarii

comentarii