Elixirul de iarnă care te detoxifiază și slăbește – Cititi tot materialul!

Iarna, pe langa faptul ca organismul are tendinta naturala de a stoca caloriile in plus sub forma de grasime, cel puti 80% dintre oameni, sustin ultimele studii, se ingrasa.

Insa, cu ajutorul unui elixir special, menit in primul rand sa detoxifieze organismul, kilogramele in plus acumulate pot fi cu usurinta date jos.

Pentru ca aceasta strategie sa dea roade trebuie sa consumati un fruct care are proprietati incredibile asupra ficatului si asupra sistemului digestiv. Este vorba despre grepfruit, fruct care consumat intr-un anumit fel, va va ajuta sa eliminati repede grasimile.
Elixirul de iarna bazat pe grepfruit se prepara cu usurinta iar consumul acestuia va spori arderile in organism si totodata va va ajuta sa scapati de grasime.

RETETA:

Pentru a prepara elixirul de iarna pentru detoxifiere si care arde grasimile, trebuie sa stoarceti sucul de la un grepfruit intreg intr-o cana mare de aproximativ 500 de mililitri. Se adauga o lingurita de zeama de lamaie, o lingurita de miere si un catel de usturoi pisat cat se poate de bine.

Se amesteca totul pana la omogenizare iar deasupra se toarna apa rece din belsug. Continutul se amesteca cat se poate de bine si cana se lasa la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Este indicat sa aveti acest elixir preparat dinainte, pentru ca se consuma in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Acest elixir are proprietatea de a spori functiile ficatului si de a ajuta acest organ sa isi sporeasca actiunea, titrează Lyla.
Elixirul trebuie consumat timp de 7 zile, cu pauza de 3 zile, pentru ca efectele sa fie vizibile repede.

ATENTIE – CITESTE SI ASTA – Pericolul neştiut: un singur grapefruit poate să te omoare

În lumea ştiinţei, cercetătorii ştiu de ceva timp că multe medicamente orale – printre care medicamente anti-colesterol precum atorvastatin, lovastatin şi simvastatin şi alte medicamente anti-cancer şi pentru afecţiuni cardiace – provoacă probleme grave atunci când pacienţii consumă grepfrut.

Echipa de cercetători care a descoperit această combinaţie periculoasă acum 20 ani a publicat de curând un nou raport în care se arată că numărul medicamentelor care provoacă efecte secundare grave atunci când pacienţii consumă grapefruit a crescut de la 17 la 43 între 2008 şi 2012, pe măsură ce au fost lansate pe piaţă noi tratamente. Oamenii de ştiinţă au publicat un articol în jurnalul ştiinţific CMAJ pentru a solicita cadrelor medicale care prescriu aceste medicamente să afle mai multe detalii despre interacţiunile dintre substanţe şi fructul de grapefruit.

Citeste mai multe despre acest subiect aici: http://www.descopera.ro/dnews/10352408-pericolul-nestiut-un-singur-grapefruit-poate-sa-te-omoare

Napocanews

Comentarii

comentarii