EPOPEEA SCANDALULUI SEXUAL DIN CLISURĂ CONTINUĂ – PERCHEZIȚII ÎN MAI MULTE LOCAȚII – FAMILIA OMER DUSĂ LA DIICOT EXCLUSIV VIDEO

UPDATE

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII, PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Ieri, 23 noiembrie, polițiștii cărășeni au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a doi bărbați, unul din Anina și celălalt din Stăncilova, condamnați la pedeapsa închisorii cu executare.

Polițiștii de la Poliția Orașului Anina l-au depistat pe bărbatul de 36 de ani, condamnat de Judecătoria Oravița, la pedeapsa de 2 ani și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă comisă în anul 2018, față de doi angajați silvici.

Celălalt bărbat, în vârstă de 58 de ani, din satul Stăncilova, a fost găsit de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Bozovici, la domiciliu, acesta fiind condamnat la 7 de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în 2016, asupra unui vecin.

Cei doi bărbați au fost transportați la Penitenciarul Timișoara, unde au fost depuși în vederea încarcerării.

La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș Severin, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară în județul Caraș-Severin și 12 mandate de aducere, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

UPDATE ora 22: – DIICOT Caras Severin a dispus reținerea pe 24 de ore a lui Omer Radovancovici, a Mirei Radovancovici, primărita din Pojejena, si lui Covaci Marin, angajatul lui Omer de la cabana, cel care a întreținut relații sexuale cu minora in vârstă de 14 ani cu handicap

De asemenea, în baza ordonanțelor emise, sunt ridicate mai multe documente de la 3 instituții publice.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2022 – februarie 2023, liderul unui grup infracțional ar fi racolat, într-un loc public, o persoană vătămată minoră, de 14 ani, cu dizabilități psihice și profitând de starea acesteia, precum și de faptul că provine dintr-o familie dezorganizată, ar fi adăpostit-o la o cabană ce îi aparține, situată în județul Caraș-Severin, în vederea exploatării sexuale.

În intervalul de timp menționat, persoana vătămată ar fi asistat la petrecerile cu tentă sexuală organizate la cabană, existând indicii temeinice că ar fi fost exploatată sexual.

La acţiune participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraş-Severin, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraş-Severin și Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara, precum și reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Caraş-Severin.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

Acțiunea s-a derulat în continuarea perchezițiilor efectuate la data de 6 octombrie 2023, la adresele unor persoane cercetate pentru trafic de minori, trafic de persoane, coruperea sexuală a minorilor, proxenetism, act sexual cu un minor, constituirea unui grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uzul de armă fără drept.

Comentarii

comentarii