Eugen Cismăneanțu este pregătit pentru fotoliul de edil al Bocșei

Dragi bocşeni,

Dată fiind situaţia fără precedent din oraşul nostru se vor reorganiza alegeri locale la care voi candida pentru un nou mandat de primar.

✔️ Aţi văzut ce s-a facut, înainte de venirea mea în primărie, ce s-a putut face în timpul celor două mandate pe care mi le-aţi încredinţat, dar şi ce nu se poate face fără experienţă în administraţie.

✔️ Voi relua proiectele deja demarate şi pe care dumneavoastră le cunoaşteţi şi beneficiaţi de ele. Tot ce am realizat a fost cu bună credinţă, am avut în vedere gestionarea corectă şi eficientă a bugetului local, precum şi atragerea de fonduri europene şi guvernamentale.

✔️ Am încercat să rezolv problemele fiecaruia, am tratat în mod egal pe fiecare, am deschis uşile administraţiei pentru toată lumea, şi, cel mai important, cred eu, am deschis ochii la toate problemele oamenilor.

✔️ Din discuţiile purtate cu mulţi dintre dumneavoastră, dar şi din experienţa mea în fruntea comunităţii locale, ştiu că mai sunt lucruri de făcut.

✔️ V-am prezentat în perioada campaniei proiectele ce aveau finanţare şi urmau să fie implementate, precum şi implementarea de proiecte noi, bazându-ne pe necesităţile semnalate de dumneavoastră.

➡️ În situaţia în care voi fi sprijinit în continuare prin votul dumneavoastră, am încredere că vom duce la bun sfârşit toate proiectele propuse, iar eu, personal, voi fi împăcat cu mine însumi pentru că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putinţă pentru a servi interesele comunităţii din care fac parte, cu bună credinţă şi cu frică de Dumnezeu.

➡ Dumnezeu să ne dea înţelepciune să facem cea mai bună alegere pentru Bocşa! Cu stimă, Eugen Cismăneanţu

Comentarii

comentarii