Eveniment cultural de exceptie la Moldova Noua – Seară de operă în natură – Ediția a III a

În anul 2016, din inițiativa părintelui Ion Nedelcu de la parohia Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă și a tenorului Mircea Șonea, are loc prima ediție ,,Seară de operă în Natură,, care s-a desfășurat într-un loc pitoresc pe faleza Dunării. De atunci, în fiecare an are loc acest regal muzical, care a ajuns la ediția cu numărul trei.

De fiecare dată, organizatorii încercă să aducă nume noi în program. De exemplu, în prima ediție am beneficiat de prezența mezzosopranei Gabriela Varvari, sau să apropiem publicul prin scene întregi din operete în limba româna.

În acest an seara de operă va fi în data de 23.06.2018 la orele 19.00 în același loc de basm- pe faleza Dunării la Moldova Nouă, cu intrarea liberă.

Își vor da concursul pentru realizarea în bune condiții a acestui spectacol, soprana Laura Mărginean, mezzosoprana Silvia Antemia, tenorul Mircea Șonea, baritonul Alexandru Mocan și pianista Aida Marc.

Menționam că în acest spectacol vor fi doar piese în limba română, dar din operete foarte cunoscute ca, ,,Liliacul, Silvia, Contesa Marița” și altele.

Comentarii

comentarii