Eveniment marca Gen 7 Revista LUMEA NOASTRĂ se lansează între PRIETENI

Joi, 15 februarie 2018, la ora 12.00, în amfiteatrul Școlii Gimnaziale Nr. 7 Reșița va avea loc lansarea nr. 37 al revistei școlare ”Lumea noastră”. Va fi o activitate aparte, în care se vor marca și cinci ani de colaborare a școlii cu Asociația PRIETENII MUNȚILOR Reșița, în cadrul publicației regăsindu-se câteva pagini dedicate cercului de schi la care au participat, și în iarna acestui an, mai mulți elevi ai instituției școlare amintite. Membrii Asociației PRIETENII MUNȚILOR vor fi prezenți la Școala 7, alături de copii, părinți, cadre didactice.

Revista nr. 37 cuprinde activitățile extrașcolare în care au fost implicați elevii unității de învățământ în perioada noiembrie 2017 – ianuarie 2018, cercurile tematice și sportive existente în oferta instituției de învățământ, proiectele educaționale, concursurile școlare și rezultatele obținute de elevii școlii, interviuri, sondaje de opinie și alte materiale atractive, interesante și educative, în același timp. De asemenea, revista conține materiale dedicate Centenarului Marii Uniri, fapt care se va repeta în toate aparițiile editoriale ale anului 2018.

Talentele Școlii 7 regăsite în acest număr de revistă, care vor prezenta aspecte din activitatea lor în timpul lansării de mâine, sunt atletul ANDREI MATEIA și gimnasta CĂTĂLIN ANGHELINA. Revista lansează cititorilor invitații la călătorie, atât în țară, cât și în străinătate, la lectură și la joc, prezentând locuri atractive pentru turistul de orice vârstă, cărți citite de membrii echipei redacționale și jucării la modă, aflate în topul preferințelor copiilor.

Revista conține două interviuri de care membrii echipei sunt foarte mândri. Ei au reușit să stea de vorbă cu fotbalistul Dorinel Munteanu, care a vorbit despre cariera sa sportivă, precum și cu regizorul Sabin Dorohoi, la finalul evenimentului în care acesta a lansat, la Cinematograful Dacia dn oraș, cele două filme bine cunoscute, Sărbătoritul și Banatul montan – Episodul I, Drumul romanilor.
Coordonatorul revistei este prof. Cristina Ardeleanu. Elevii care fac parte din echipa redacțională sunt: Alessia Gruia, Alexia Duicu, Alessia Nandriș, Daria Bejenariu, Ioana Crina, Andrei Sprînceană, Vlad Mîțu, Alexia Șerban, Andra Kradyel, Bianca Mitruș și Andrei Mateia, coordonați de cadrele didactice Ileana Pomoja, Ionuț Gârtoi, Daniela Oțelariu, Ilie Bădescu, Gabriela Barna și Victoria Andraș. La realizarea acestui număr de revistă au mai contribuit cadrele didactice Florentina Pușu, Violeta Ștefoni, Ioana Anton, Ana-Maria Vasilescu, Diana Ortensia Rațiu și Cosmin Buda.

Coordonator proiecte și programe educative,
Prof. Cristina Ardeleanu

Comentarii

comentarii