EXCLUSIV VIDEO A scăpat cu viață după ce a luat-o la vale pe râpa haldei de zgură din Dealul Crucii

Un accident de muncă soldat cu ranirea unui barbat tânăr de aproximativ 30 de ani,a avut loc la halda de zgura din Resita. Șoferul, Cătălin, aflat la volanul unei basculante de mare putere, s-a prăvălit la vale de la aproximativ 150 de metri pe ,,șcarpă” la halda de zgură.

Cu toate că s-a oprit abia jos la baza șcarpei, din fericre, tânărul a scăpat cu viață iar rănile suferite nu-i pun viața în pericol. Având în vedere locul de unde s-a prăvălit, am putea spune că șoferul a avut noroc și s-a născut a doua oară.

De neînțeles este atitudinea conducerii firmei care lucrează in incinta haldinei. Cu toate că se aflase de accident, aceștia au încercat să țină totul ascuns – practică des întâlnită se pare la firma respectivă. Pe surse am aflat că acolo au mai avut loc accidente în timpul programului, dar care au fost mușamalizate iar oamnii lămuriți că este mai bine să tacă decât să își piardă locul de muncă.

Lucrurile par să se fi întâmplat în felul următor: Un șofer care efectua manevre  cu o basculanta la haldei de zgura din Resita a scapat utilajul  de sub control si s-a rasturnat intr-o prapastie. Soferul a ajuns la spital cu multiple traunatisme, dar care nu i-au pus viata in pericol.

In urma accidentului, o echipa de cercetare de la ITM Caras-Severin s-a deplasat la fata locului si au stabilit ca dosarul de cercetare sa fie intocmit de firma la care lucra soferul ranit. Cu toate acestea, tanarul sofer nu se va mai urca la volanul utilitarei in urmatoarele zile.

Reprezentantii haltei de zgura unde s-a petrecut accidentul nu au vrut sa discute cu presa cele intamplate.

Comentarii

comentarii