EXCLUSIV Accident de muncă la TMK – Doi bărbaţi au murit în împrejurări necunoscute si groaznice

UPDATE ora 19 – Se pare că cei doi au murit prin strivire după ce au fost surprinși de o macara pe calea de rulare. Pe lângă echipa ITM-ului, la fata locului este prezent si un procuror care participă la cercetări. Este vorba de doi barbati, unul de 43 de ani si celalat de 51 de ani, ambii angajati ai TMK Resita.

UPDATE ora 19:30 Cei doi formau o echipă de intretinere care în schimbul doi sau trei, asigurat intervențiile și reparațiile la macaralele din mai multe secții, aproape jumătate din TMK. Barbatul de 43 de ani era electrician si in urma lui a ramas un copil de 2 anișori. Colegul său de 51 de ani, mai avea câțiva ani și trebuie să iasă la pensie, având acest drept deoarece a lucrat mulți ani în siderurgie.

Un accident de muncă în care doi bărbați și-au pierdit viața, a avut loc azi la Combinatul Siderurgic TMK. Nefericitul eveniment s-a petrecut în jurul orei 17 în ,,Secția Pregătire – Ajustaj”. Cei doi bărbați au fost găsiți morți la o înălțime de vreo 10 metri pe o schelă. Moartea celor doi a fost deosebit de violentă. Cadavrele sunt dezmembrate și eviscerate.

La fața locului au sosit echipaje ale ambulanței și pompierilor militari, dar medicii nu au făcut decât să constate decesul celor doi bărbați. La această oră, echipe de polițiști și inspectori ITM fac primele cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Acestea sunt informații preliminare obținute pe surse. Vom reveni cu amănunte și un comunicat oficial din partea anchetatorilor.

Comentarii

comentarii