EXCLUSIV Circulația blocată pe European 70 de un tir răsturnat

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut in jurul orei 20 pe DE 70 pe Dealul Cirengăului. Mai exact, la curba dinspre intersecţia cu Iablaniţa, un autotir încărcat cu vite s-a răsturnat. Ansamblul de autovehicule înmatriculat în Ungaria venea dinspre Caransebeş şi se îndrepta spre Orşova iar la curba deosebit de periculoasă şi marcată corespunzător, din cauza vitezei, remorca a intrat în balans şi s-a răsturnat.

În remorcă sunt aproximativ 50 de vaci din care unele au scăpat cu viaţă, dar situaţia lor exactă nu se cunoaşte încă deoarece remorca nu a fost încă deschisă.

Circulaţia este încă blocată  şi în jurul orei 22 a fost adus un utilaj pentru a tăia proţapul remorcii pentru a putea fi tras capul tractor şi astfel să fie deblocată circulaţia.

Poliţiştii sunt la faţa locului iar coloana de maşini pe ambele sensuri, depăşeşte aproape 5 km.

Din primele cercetări, a reieşit că accidentul s-a produs din cauza şoferului ungur de 38 de ani care nu a respectat viteza în curba deosebit de periculoasă.

Locul este binecunoscut celor care circula prin zonă ca fiind deosebit de periculos. De-a lungul anilor, aici s-au răsturnat mai multe tir-uri încărcate cu haine, parfumuri, animale, televizoare, frigidere, lemne şi câte altele.

Comentarii

comentarii