EXCLUSIV InfoCs VIDEO Foc și pericol de explozie la Doman în această dimineață

DSC07330UPDATE Iată ce spun şi pompierii militari:
Intervenţiile pompierilor cărăşeni
La prima oră a acestei dimineţi, pompierii militari de la Detaşamentul Reşiţa au intervenit pentru
stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei case din cartierul Doman. La faţa locului, au fost deplasate trei autospeciale, dat fiind faptul că exista riscul de extindere la întreaga gospodărie, conform apelului venit prin „112”. Au ars mai multe bunuri aflate în zona focarului, însă nu au fost înregistrate victime.
Mijlocul care putea produce aprinderea, în acest caz, este probabil un coş de fum.
Forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin au mai
fost solicitate, la sfârşitul săptămânii care s-a încheiat, atât pentru localizarea şi lichidarea a altor patru incendii la Moldova Nouă (garsonieră – cauză probabilă: fumatul), Glimboca (clăi de fân – cauză probabilă: jocul copiilor cu focul), Bozovici (casă particulară – cauză probabilă: coş de fum necurăţat) şi Reşiţa (adăpost de animale – cauză probabilă: foc deschis în spaţii deschise), cât şi pentru descarcerarea victimelor rezultate în urma unui accident rutier produs sâmbătă, 14.12.2013, pe DN6.Pompierii militari din cadrul ISU Semenic, detașamentul Reșița, au fost solicitați să intervină în această dimineață în jurul orei 4, la stingerea unui incendiu de casă, în cartierul Doman.
Focul cuprinsese o anexă gospodărească cu două camere în care dormea o bătrână. Norocul acestei a fost că focul fusese văzut de un vecin care a dat imediat alarma.

În interior se aflau două butelii- dintre care una plină cu gaz.
Fiindcă locuința era construită- gen cabană, pe structură din lemn, focul s-a extins cu repeziciune și a cuprins întreaga clădire.
Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale – în primul rând ca nu cumva flăcările să se extindă și la cealaltă casă și restul gospodăriei.
Pagubele sunt însemnate- casa cu două camere cu aparatură electrică și mobilă, a ars în întregime.
Bătrâna locuia singură- restul familiei trebuind să se întoarcă săptămâna viitoare de la muncă din Germania.
Pompierii militari caută să stabilească acum cauza care a dus la producerea incendiului.


Comentarii

comentarii