EXCLUSIV Prima spirală MISA pe Platoul Coronini din Herculane VIDEO

În jur de 3000 de yoghini MISA s-au adunat aseară pe Platoul Coronini din Băile Herculane, pentru a realiza prima spirală din acest an. Pe Platoul Coronini – locul sacru pentru yoghinii care-l consideră că fiind un loc de unde emană o puternică energie pozitivă, s-au adunat aseară în jur de 3000 de oameni de pe toate continentele. Unii au intrat în spirală, alții au meditat de pe margini.  
Yoghinii au închiriat aproape un hectar de teren pe Platoul Coronini care a fost împrejmuit corespunzător. Intrarea în spirala se face după o anumită regulă: bărbat – femeie şi în oridinea zodiilor. O astfel de spirală poate dura şi patru ore de la formare şi până la terminarea stării de meditaţie. 

Aşa cum procedează de aproape de ani de când vin la Herculane, și în acest an, yoghinii participanţi la Simpozionul Internaţional de Yoga, au organizat conferinţe şi întâlniri ale membrilor MISA, sesiuni de meditaţii și prima spirală de meditație. În acest an, vor fi șapte spirale: 3 cu inducție -spiralele mari – cum li se spune – cu inducția stării de eliberare prin miracol divin.
 
De asemenea, vor avea loc conferințe noi, conferințe susținute de profesorul Gregorian Bivolaru. Ele au fost trimise prin intermediul unor manuscrise și conferințe înregistrate.
 
Locul tradiţional de adunare, Platul Coronini din Băile Herculane a fost ales şi anul acesta de către adepţii Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut pentru realizarea primei spirale Yang, susţinută “în mod subtil-telepatic” chiar de către Gregorian Bivolaru, liderul spiritual al yoghinilor MISA.
  
Spirala Yang a început odată cu lăsatul serii, în jurul orei 18 când aceasta a început să se formeze, la aceasta participând numai membrii iniţiaţi ai MISA. Tema spiralei a fost legată de comuniunea cu spiritul neamului românesc. Intrarea în starea de meditație a început la ora 18 și s-a încheiat la ora 20.
 
Sosirea câtorva mii de yoghini în stațiunea Băile Herculane, înseamnă de fapt, deschiderea sezonului turistic în stațiunea cu peste 2000 de ani de istorie în spate. De miercuri, la Herculane sunt așteptați adepții mișcării yoga MISA condusă de Gregorian Bivolaru. Ei vor ocupa locurile de cazare umplând la maxim toate capacităţile hoteliere din stațiune. Oficial, în viodențele forțelor de ordine, sunt în jur de 1600 – 1700 de turisti yoga declarați. O altă parte dintre yoghini, sunt cazați la Orșova sau la Turnu Severin, ori pensiunile din Clisura Dunării și împrejurimile stațiunii.

Pe platou au urcat şi locuitorii satelor din zonă, veniţi să facă un ban în plus cu bucate care mai de care alese şi apreciate de yoghini. Chiar lângă spirală, se putea cumpăra de la lapte de vacă, la ochiuri de ou, salată orientală sau prăjituri şi dulciuri de casă. Deoarece majoritatea yoghinilor au apelat la servicii complete de cazare și masă în stațiune, numărul comercianților a scăzut de la an la an, aseară fiind pe platou maxim 5 – 6 tarabe cu produse.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.