EXCLUSIV Video Tentativă de fraudă la o secție de votare din Reșița

Procesul electoral s-a desfășurat în bune condiții la Reșița, cu mici excepții.

 

Totuși, o problemă mai deosebită s-a produs în jurul orei 21 la Secția de votare 51 când unul dintre membrii a descoperit 12 buletine de vor puse de-o parte.

Delegatul PDL din cadrul Secției de votare 51 din Reșița, a observat că una dintre colegele de comisie- delegata PSD- are o poziție nefirească încercând să ascundă ceva sub niște hârtii. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri și s-a dus la colega dânsei spunându-i să ridice cotul de pe respectivele hârtii.

Sub respectivele hârtii, aceasta găsit împăturate 12 buletine de vot puse de o parte. DE aici a izbucnit scandalul, reprezentatul PDL a sunat la 112, la fața locului au venit polițiștii, procesul electoral a fost suspendat pentru aproximativ o jumătate de oră – timp în care s/au numărat buletinele de vot din secție.

Fiindcă nu lipseau buletine, și nici nu erau altele în plus, polițiștii s/au retras cu cei în cauză pentru declarații iar votarea a fost reluată. Poliția a demarat o anchetă pentru a descoperii cu ce scop au fost puse buletinele de vot în acel loc.

Comentarii

comentarii