@Breaking newsActualitate

EXCLUSIV Un autocamion plin cu cărbune s-a răsturnat peste un autoturism pe DN58B VIDEO

Autocamion plin cu cărbune s-a răsturnat peste un autoturism pe DN58B. Un autocamion plin cu cărbune s-a răsturnat aseară peste un autoturism pe Valea Bozoviciului, după ce a intrat pe contrasens într-o curbă. În urma impactului, încărcătura s-a împrăștiat pe șosea, peste autovehicul. Numai o minune a făcut ca pasagerii care se aflau în mașină să scape nevătămați. 

După cum arată primele date, șoferul autocamionului circula dinspre Bozovici spre Anina. Într-o curbă strânsă la dreapta, înainte de Cabana Cerbului, a tăiat curba. Din sens opus venea regulamentar un alt autoturism. Șoferul camionului a tras puternic de volan spre dreapta, moment în care mașina încărcată cu peste 15 tone de cărbune, a intrat în balans și s-a răsturnat în mijlocul drumului. Încărcătura de cărbune s-a răsturnat peste autovehicul aflat regulamentar, pe banda sa de mers. 

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Bozovici, două ambulanțe și câteva echipaje de poliție. Pasagerii din autoturismul acroșat nu au pățit nimic. Șoferul de pe camion nu a avut același noroc. El a fost rănit și a fost preluat de o ambulanță care l-a transportat la Spitalul de Urgență din Reșița. 

Autocamion plin cu cărbune s-a răsturnat peste un autoturism pe DN58B. Circulația pe DN58B a fost blocată mai multe ore, după care, s-a reluat doar pe un singur fir de mers.

A consemnat Adi Neagu.

Comentarii

comentarii