EXCLUSIV Un bărbat a murit în urma unui grav accident de circulație pe drumul spre Oraviţa

UPDATE IPJ – Barbatul avea 47 de ani.
Un bărbat de 47 de ani şi-a pierdut viaţa azi în jurul orei 14 în urma unui accident de circulație. Evenimentul s-a petrecut pe drumul județean ce leagă Reșița cu Oravița, după intersecția cu Rafnicul. Aflat la volanul unui autoturism ce rula cu viteză dinspre Oravița, la un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului iar mașina a ieșit în afara carosabilului. Se pare că autoturismul a plonjat peste 20 de metri, s-a lovit de o movilă de pământ, după care s-a rostogolit de mai multe ori.

Șoferul a fost grav rănit și a rămas încarcerat și în stare de inconștiență. Pentru scoaterea lui dintre fiare au intervenit pompierii militari. Bărbatul a fost predat în stare de comă echipajului de ambulață care i-a acordat primul ajutor după care a fost transportat la Spitalul de Urgentă din Reşita. Cu toate eforturile medicilor, șoferul a pierdut lupta cu viața. Avea doar 47 de ani și era din Giurgiova.

Acestea sunt informații preliminare obținute pe surse și care pot suferii modificări în funcție de ce vor stabili polițiștii sosiți la fața locului.

Comentarii

comentarii