EXCLUSIV VIDEO 90.000 DE ȚIGARETE (500 de cartuse) DE CONTRABANDĂ ȘI DOUĂ AUTOTURISME, CONFISCATE DE POLIȚIȘTII CĂRĂȘENI

Polițiștii municipiului Reșița cercetează doi bărbați pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, după ce în autoturismele acestora au fost descoperite 90.000 de țigarete (aproape 500 de cartuse nn) netimbrate. Întreaga cantitate de țigări și cele două autoturisme au fost indisponibilizate.

Azi, 17 mai a.c., în jurul orei 02.40, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Reșița au depistat în trafic, pe strada Gloria, două autoturisme la volanul cărora se aflau doi bărbați de 23, respectiv 41 de ani, ambii din Reșița.

La fața locului au venit și polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice iar în urma verificării celor două autoturisme, polițiștii au constatat că în interiorul acestora se aflau mai multe baxuri cu țigarete fără timbru fiscal. Cei în cauză au fost conduși la sediul Poliției pentru verificări, fiind stabilită cu exactitate cantitatea de țigarete: 90.000 (450 de cartușe).

Atât țigările, cât și cele două autoturisme au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit pe numele celor în cauză dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Polițiștii acționează zilnic atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

Multumiri lui Klaus pentru imagini.

Comentarii

comentarii