EXCLUSIV VIDEO Accident cu autobuz plin cu pasageri la Herculane

Cooperare la granița dintre județele Caraș-Severin și Mehedinți pentru acordare prim ajutor medical răniților. Duminică, 22.11.2015, ora 13.50, pe DN6 (E70) în apropierea orașului Băile Herculane, s-a produs un accident rutier, în urma căruia un atocar în care se aflau 34 de persoane, s-a răsturnat într-un șanț.
Șoferul autobuzului nu a respectat distanța regulamentară în trafic în timp ce se afla în spatele unui camion aflat în același sens de mers cu autobuzul. La un moment dat, mașina mare a semnalizat și a virat spre stânga, iar șoferul autobuzului, pentru a evita impactul, a tras puternic de volan, a lovit un cap de pod și a ieșit în afara părții carosabile unde s-a răsturnat pe o parte.

Au fost mobilizate urgent toate forțele și mijloacele disponibie atât din județul Caraș-Severin, cât și din județul vecin, Mehedinți. Astfel, la fața locului au fost trimise opt ambulanțe ale SMURD și Serviciilor de ambulanță din cele două județe și trei autospeciale echipate pentru descarcerare sau stingere incednii.

Nu au fost persoane încarcerate sau decedate. 14 dintre ocupanții autocarului au avut nevoie de ingrijiri medicale și au au fost transportate la spitale din județul Mehedinți.

Polițiștii au izolat zona și au demarat o anchetă pentru stabili exact împrejurările în care s-a produs accidentul. Circulația a fost îngreunată, dar nu a fost oprită pe drumul european.

Comentarii

comentarii