ActualitatePolitie

EXCLUSIV VIDEO Accident joi intre Resita si Lupac

Circulația a fost îngreunată astăzi pentru aproximativ o oră pe drumul județean care leagă Reșița de Lupac. Aici s-a produs un accident iar cel puțin o persoană a ajuns la spital.

Un conducator ce se afla la volanul unei masini Dacia 1310 ce venea de la Lupac si se deplasa spre Resita, a dorit sa intoarca autovehiculul printr-o manevra ilegala. El a încercat să folosească un refugiu aflat pe partea cealalta a drumului. La iesirea din refugiu, conducatorul auto, nu s-a mai asigurat si a iesit brusc in calea altui autovehicul marca Peugeot care circula regulamentar. Din cauza neatentei, dar si a vitezei mari de deplasare a autoturismului Peugeot- dupa cum spune soferul Daciei- coliziunea nu a mai putut fi evitata.
In urma accidentului, o femeie in varsa de 59 de ani ce se afla pe scaunul din dreapta al Daciei a suferit mai multe lovituri la cap si la picioare, ea fiind transportata de urgenta la spital județan.
Din fericire, se pare ca starea victimei nu este gravă și nu are viața pusa in pericol. Totuși, având în vedere vâsta femeii, ea a fost oprită în spital urmând sa fie supusa altor teste pentru stabilirea exacta a starii de sănătate.
Circulația a fost îngreunată pentru aproximativ o oră/ traficul fiind dirijat de polițiști.

Comentarii

comentarii