ActualitatePolitie

EXCLUSIV VIDEO Autoturism cuprins de flăcări la Reșița pe Strada Progresului

DSC07222Azi, in jurul orei 12, un autoturism W Polo, a luat foc in parcarea din fata pietei Reșița Nord din Micro Trei, mai exact, pe strada Progresului, langa piata si restaurantul Capitol.
Din fericire, datorită prezenței de spirit a tânărului șofer și a ajutorului dat de vecinii din zonă, nu au fost victime iar pagubele suferite sunt relativ mici față de ce s-a fi putut întâmpla și, de ce se întâmplă de obicei în asemenea cazuri. .
Pagubele materiale sunt destul de mari fiindcă au fost afectate partea electronică și electrică a motorului – proprietarul autoturismului trebuind sa cheltuiasca ceva bani pentru reparati.
Mai mult ca sigur este faptul că incendiul s-a produs din cauza unor deficiente ale sistemului electric al autoturismului.
Noi am ajuns la fata locului la momentul cand incendiul a fost deja stins de către șofer și gratie ajutorului dat de un locatar al blocului din apropiere, care, văzând de pe geam ce se întâmplă, în cea mai mare viteză a adus cateva galeti cu apa ce au fost adaugate spumei din extinctorul folosit de soferul care nu și-a pierdut cumpătul și a știut ce să facă la moment.

Nick și Marco

Comentarii

comentarii