EXCLUSIV VIDEO Autoturism în flăcări într-o parcare din Reșița

Foc masina  (3)Un autoturism a luat foc în această dimineață în jurul orei 5 într-o parcare din zona Intim din Reșița.

Focul pornit din zona motorului a cuprins cu repeziciune întregul autoturism. Focul a fost observat de unul dintre paznicii de la magazinele din zonă care a cerut ajutor la 112.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari care au intervenit cu furtunurile și au stins mașina.
Din fericire, locatarii au coborât la timp și și-au tras mașinile din parcare și din jurul autoturismului ca să mai existe pericolul extinderii incendiului și la ele.
Focul s-a manifestat violent și cu toată operativitatea pompierilor, din mașină a mai rămas un morman de fiare vechi. Spre nenorocul proprietarei, aceasta nu încheiase o asigurare tip CASCO.
Pompierii nu au stabilit încă din ce cauze s-a produs incendiului, dar proprietara este convinsă că focul a fost pus intenționat de amanta prietenului ei. Ea spune că a muncit mai bine de 5 ani în Italia pentru ași cumpăra acest autoturism iar acum nu mai are nimic.
Pompierii vor analiza în continuare cauzele care au dus la producerea incendiului și se pare că și poliția va intra pe firul acestei întâmplări fiindcă proprietara a plecat la Poliție să depună o plângere.

Comentarii

comentarii