EXCLUSIV VIDEO ,,Festivalul Verii” sa încheiat la Resita – ,,Fără Zahăr”, dar nu cu gust amar

Timp de trei zile, la Resita a avut loc Festivalul Verii. În opinia organizatorilor, sărbătoarea la care au participat mii de reșițeni, a marcat si sfarsitul de vara.

Acest lucru i-a determinat pe majoritatea resitenilor sa vina in Parcul Tricolorului pentru o ultimă chermeză pe anul acesta. Tarabele pline cu fel si fel de produse le-au făcut cu ochiul cumpărătorilor iar vânzarea a mers ca pe roate. Unde mai pui că și muzica a fost la alegere și pentru toate gusturile. Seara de ieri a fost încheiată de ,,nebunaticii” de la ,,Fără zahăr” și Laurențiu Cazan.

Chiar dacă oamenii spun că prețurile au fost cam pipărate, s-au cumpărat de toate: de la mere învelite in glazura de zahar si pana la mititei, pastramă şi hamsii. Fiecare ce a vrut și câți bani a avut.

Ca de obicei, preferatele resitenilor au fost berea și mititeii.

Nici tinerii și copii nu au fost neglijati – pentru ei s-a pregatit zeci de sortimente de bomboane şi dulciuri, dar pe cei mici i-au atras mai mult trenulete mecanice si tiribombe. Cei mari au fost ,,zăpăciți” în carcatiță, amețiți în scaunul nebun și dați peste cap în niște sfere imense din nylon într-un bazin cu apă.

Lumea s-a bucura si se declara multumita de cum a fost organizat acest festival si spera ca pe viitor sa se mai desfasoare astfel de evenimente placute la Resita.

Singura nemulţumire a reşiţenilor a fost legată de preţurile destul de mari : un mic 2,5 lei iar un pahar cu 400 mll de bere, 4 lei.

Cei mai mulțumiți că s-au încheiat Serbările , se pare că sunt locuitorii din blocurile din jurul Parcului Victoria. Acum, că a venit toamna, și ei și K-nectar pot să meargă la somn fiindcă vara s-a terminat. Problema este că mai un pic și se trezește Hrușcă cu colidele. Dar, despre asta vorbim la timpul potrivit.

Comentarii

comentarii