EXCLUSIV VIDEO Foc violent la depozitul şi arhiva unei societăţi comerciale din Reşita

Incendiu violent la arhivă şi depozitul de cartoane şi hârtie al unei societăți comerciale de pe calea Timișoarei din Reşita. Focul a izbucnit în jurul orei 14. Mai mulţi cetăţeni din cartierul Govândari au văzut că dinspre calea Timișoarei se înalta fum mult care se înteţeşte văzând cu ochii. Angajații depozitului respectiv au sunat la 112. La faţa locului au sosit pompierii militari de la ISU Semenic care au intervenit cu mai multe autospeciale. Lupta cu flăcările s-a dovedit a fi foarte grea fiindcă focul a cuprins tot depozitul și toată arhiva. Fumul a cuprins mai bine de jumătate din cartier și a îngreunat traficul pe centura orașului și în cartier.

Vântul ce bătea dinspre vest a făcut şi mai dificilă munca pompierilor militari. Când toată lumea credea că focul este sub control, acesta s-a reaprins de câteva ori foarte violent. În jurul orei 15, focul a fost localizat şi stingerea lui este în linie dreaptă. Probabil spre seară pompierii vor lichida şi ultimul focar.

La fața locului sunt prezenți și polițiștii și un echipaj de ambulanță. După stingerea focului și îndepărtarea oricărui pericol, pompierii împreună cu polițiștii – fiecare pe linia lui – vor încerca să pătrundă în depozit pentru a vedea dacă nu cumva au fost surprinse persoane în interior.
https://youtu.be/PHVqJiGhNsM

Va urma!

Comentarii

comentarii