EXCLUSIV VIDEO FOTO Accident grav la ieşirea din Reşiţa, un bărbat în jur de 50 de ani aproape fără un picior

Accident la Resita, un șofer și-a pus viața lui în pericol pentru a o salva pe a unui biciclist. Totul s/a întâmplat astă noapte la ieșirea din municipiul Reșița spre Caransebeș.

Din spusele unui martor, se pare că şoferului care conducea cu viteză o Dacia bine întreținută, i/a apărut în față un biciclist care circula nesemnalizat, fără să aibă elemente reflectorizante sau vestă pentru timp de noapte.

Şoferul Daciei a tras puternic de volan, maşina a derapat, a ieşit de pe carosabil şi a lovit un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost şa de violent încât copacul a fost smuls din rădăcină iar şoferul a zburat prin parbriz, dovadă că nu purta centura de siguranţă.

Un echipaj sosit la faţa locului i-a acordat bărbatului primul ajutor după care, acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa. Un prim diagnostic arată că şoferul şi-a fracturat în aşa hal piciorul încât o treime dintr-un picior i-a fost retezată şi abia se mai ținea în piele și mușchi iar omul a zburat prin parbriz. Chiar dacă este grav rănit, el a fost stabilizat pe moment şi este supus unor investigaţii mai ample fiindcă este suspect şi de hemoragie internă. În cursul nopții, a fost transportat la Timișoara la o clinică de specialitate.

Comentarii

comentarii