EXCLUSIV VIDEO FOTO Accident spectaculos pe Calea Caransebeşului- la volan la 16 ani şi cu alcool în sânge

Mare tevatură astă noapte pe Calea Caransebeșului din Municipiu Reșița. Aproape 100 de oameni – toţi locuitori din zonă, s-au strâns ca la urs pe marginea bulevardului fiindcă au avut ce vedea. Oamenii au ieşit speriaţi afară după ce au auzit o bufnitură puternică şi sunet de alarme de automobil.

Pe spaţiu verde, peste trotuar, un autoturism Ww cu numere de Germania, zăcea cu roţile în sus. Conform martorilor care au văzut câte ceva, maşina venea în mare viteză dinspre Caransebeş şi la un moment dat, a vrut să ia o curbă spre Aleea Constructorilor, dar tot ce a reuşit a fost să se rostogolească de mai multe ori, să izbească în lateral un autoturism parcat regulamentar şi mai apoi să se oprească cu roţile în sus.

Oamenii spun că după câteva minute de linişte mormântală, din autoturism au început să iasă pe ferestre, care pe unde, cel puţin 6 tineri care au luat-o la fugă care – încotro.

Şoferul autoturismului lovit de Ww- care numai ce coborâse cu familia şi fetiţa de 7 ani din maină, a reuşit să-l prindă pe unul dintre ei- se pare că tocmai pe şofer.

Norocul omului a fost că numai ce a apucat să urce în apartament fiindcă atunci venise de la ţară cu familia. De asemenea, noroc au avut şi locuitorii din zonă că nu s-au aflat în acel moment pe trotuar fiindcă se putea produce o tragedie.

Dar, abia acum încep surprizele: şoferul care condusese bolidul care a făcut un asemenea prăpăd, are dar 16 ani (este normal că nu are permis) şi pe deasupra, mai avea şi o alcoolemie de 0,56.

Cert este că puştiul vitezoman se va alege cu un dosar de cercetare penală pentru cel puţin două fapte: la volan fără permis şi cu grade multe de alcool în sânge. La acestea se vor adăuga pagubele pe care va fi nevoit să le plătească. Plus că s-ar putea adăuga şi conducerea autoturismului fără acordul proprietarului, adică, se pare că maşina a cam fost furată puţin.

Cu toate că în maşină se pare că erau cel puţin 6 persoane, din fericire, nimeni nu a fost rănit încât să aibă nevoie de îngrijiri medicale fiindcă nimeni nu s-a prezentat la spital. Mai puţin puştiulică de la volan care a fost obligat de poliţişti, conform legii, să doneze două probe de sânge care vor fi folosite tot împotriva lui la tribunal.

Poliţia încearcă acum să afle cine au ceilalţi pentru a le lua declaraţii, dar se pare că şoferul a fost aşa de beat încât habar nu are pe cine a dus cu maşina.


Comentarii

comentarii