UPDATE EXCLUSIV VIDEO FOTOGALERIE Crimă oribilă în Caraș Severin- Cazul Otopeni, se repetă ?

UPDATE

O tânără din Oravița a fost ucisă cu bestialitate astă noapte. Sora ei este în comă agresată de violator.

 

Totul s-a petrecut astă noapte la intersecţia drumului comunal care leagă satul Agadici de drumul ce merge la gara Ticvaniul Mic. Agresorul, Iancu Măran în vârstă de 35 de ani, le-a luat pe cele două fete din faţa blocului din Oraviţa, şi le-a dus la ieşirea din oraş, iar de acolo, peste câmp, la locul crimei.

 

Acolo, pe câmp, lucrurile s-au petrecut ca în cel mai horror film pe care cineva şi-l poate imagina. În împrejurări pe care numai oamenii legii le vor elucida după ce vor pune cap la cap toate probele, Iancu Măran a ucis-o pe fata de 14 ani şi la fel a procedat cu cea mare de 17 ani. Apoi, criminalul le-a aruncat pe cele două fete într-un fost şanţ de irigaţii. De fapt, aceasta i-a fost intenţia fiindcă fata cea mare şi-a revenit şi a reuşit să se târască pe jumătate afară din şanţ.

De asemenea, înainte de a le lovi cu cuţitul, Măran s-a luptat cu fetele. Cea mare a reuşit chiar să sune de pe mobil şi să povestească că sunt ameninţate, bătute şi fugărite de individul cu cuţitul în mână.

Mama fetei a anunţat poliţia iar un echipaj a pornit în căutarea lor spre locul indicat. În apropierea locului în care s-a comis crima, poliţiştii l-au găsit pe Măran care a spus că a plecat să caute pe cineva. La un control sumar, poliţiştii au găsit asupra lui un cuţit, haine murdare de sânge şi alte probe incriminatorii. Individul a fost dus la sediul poliţiei, în permanenţă a susţinut că nu ştie nimic, dar pus în faţa probelor, spre dimineaţă a recunoscut. Aici,  a recunoscut că le-a dus pe cele două fete cu scuterul pe un câmp şi le-a atacat într-o clădire abandonată aflată la 15 kilometri după care lupta s-a mutat în câmp.

În această dimineaţă, fata de 14 a fost găsită ucisă la locul indicat de acesta, iar sora sa mai mare a fost transportată-n stare gravă la spitalul de urgenţă din Reşiţa unde se afla la ATI.  Din primele investigaţii a reieşit că fetele ar fi fost şi agresate sexual.  Suspectul  care le-a dat toate informațiile anchetatorilor, Măran Iancu,  nu este la prima întâlnire cu polițiștii. În septembrie 2002, adică acum 10 ani,  a fost principalul suspect după ce Ionela Hurdela, de 11 ani, a fost dată dispărută și ulterior găsită , după 11 zile, ucisă în peștera din apropiera localității Gârliște. Deși au existat indicii că Măran este autorul, acesta a fost achitat.

Pe surse am aflat că asupra individului au fost găsite şi medicamente, un alt rând de haine de schimb, dar şi un prezervativ folosit cu spermă în el.

Individul a fost atunci achitat din lipsa unor probe de la dosar, cu toate că existau o sumedenie de indicii care îl arătau ca fiind criminalul. Proba care l-a scăpat, a fost un prezervativ găsit lţngă fata moartă, dar cu sperma altui bărbat în el.

Vom reveni cu amănunte.

 

O tânără din Oravița a fost ucisă cu bestialitate astă noapte. Sora ei este în comă agresată de violator.

 

Din informațiile obținute pe surse, am aflat că fata a fost luată împreună cu sora sa din apropierea casei, dusă la o clădire părăsită aflată la aproape 15 km de oraș, pe una a violat/o și ucis/o iar pe cealaltă a agresat/o. Fata se zbate acum între viață și moarte în mâinile medicilor.

Echipe de criminaliști însoțite de procurori fac cercetări la fața locului.

Se pare că individul care a comis crima nu este altul decât individul care în urmă cu vreo 7 / 8 ani a ucis o altă fetiță în împrejurări similare într/o peșteră la Gârliște.

Individul a fost atunci achitat din lipsa unor probe de la dosar, cu toate că existau o sumedenie de indicii care îl arătau ca fiind criminalul.

Comentarii

comentarii