EXCLUSIV VIDEO FOTOGALERIE Deși circulau cu mașina, au avut noroc cu carul- trei tineri din Zăvoi şi-au văzut moartea cu ochii

Trei tineri din comuna Zăvoi din Caraş Severin, pot spune că s-au născut astă noapte a doua oară. Maşina în care se aflau, s-a izbit atât de puternic de un copac încât partea din spate- practic nu mai există. Maşina este aşa de avariată încât proprietarul o poate da liniştit pentru piese de schimb fiindcă repararea este imposibilă.

Autoturismul aproape nou în care se aflau trei tineri ce veneau de la discotecă, venea de la Oțelu Roșu spre Yăvoi. Şoferul care este începător având carnet din acest an, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la o curbă la stânga, a intrat în derapaj, s-a răsucit de mai multe ori pe carosabil după care s-a izbit violent cu partea din spate de un copac de pe marginea drumului.

Lovitura a fost atât de puternică încât maşina a rămas fără partea din spate. Daunele sunt aşa de mari încât aceasta nu mai poate fi reparată. Norocul proprietarului este că şi-a asigurat maşina fullcasco.

În urma impactului, şoferul şi un tânăr au fost transportaţi la spital, dar din fericire în afară de o sperietură zdravănă şi ceva lovituri, tinerii nu au mai nimic. Ei au fost lăsaţi să plece acasă după câteva ore de stat în spital sub supraveghere. Norocul lor cel mai mare a fost acela că purtau centurile de siguranță. Este totuşi de neînţeles atitudinea personalului de la camera de gardă a Spitalului din Oțelu Roșu care a refuzat ori şi ce comunicare cu presa.

 

Comentarii

comentarii