EXCLUSIV VIDEO Incendiu într-un apartament din Reşiţa – O femeie de 74 de ani şi-a pierdut viaţa

În urma unui apel la 112, primit aseară, doisprezece pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin au acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi o autospecială operativă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament la etajul doi dintr-un bloc din Reşiţa, pe Aleea Liliacului.

Incendiul s-a manifestat flacără şi cu degajare foarte mare de fum. Pompierii militari au intervenit de urgenţă şi au evacuat din apartamentul afectat o persoană de sex feminin, în vârstă de 74 de ani, în stare de inconştienţă. Aceasta a fost predată echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, în vederea acordării de îngrijiri medicale şi transportării la spital. 

Din nefericire, cu tot efortul medicilor, femeia a decedat la spital dup[ aproximativ 2 ore. Pompierii militari au mai evacuat o familie de la etajul 3 căreia îi intrase fumul în casă. Restul locatarilor s-au evacuat singuri.

Gazul metan şi energia electrică au fost întrerupte pe scara blocului. Pompierii urmează să stabilească în urma cercetărilor, cauză probabilă de producere a incendiului. Se pare că incendiul a pornit de la o priză defecta în camera mare a apartamentului.

Comentarii

comentarii