ActualitatePolitie

EXCLUSIV VIDEO Paznic atacat, bătut şi jefuit de hoți la Reșița

DSC03698Paznicul de noapte al unui club de ,,păcănele,, din zona Victoria din Reșița,  fost atacat și bătut cu bestialitate de către unul sau mai mulţi necunoscuţi. Deocamdată informaţiile sunt neclare deoarece, din cauza loviturilor, bărbatul este confuz în declaraţii.

Probabil, fapta s-a petrecut spre dimineața celei de a doua zile de Crăciun deoarece omul fusese găsit în bar în stare de semi inconştienţă de către colegul care venise să îşi ia schimbul în primire.
Din primele verificări, se pare că din club a fost furată suma de 1600 de lei şi până în prezent, nu se ştie cine este autorul, dar există un cerc de suspecţi. Omul este pensionar, are 73 de ani şi lucra la bar pentru aşi mai rotunji veniturile.
Paznicul a fost dus la Spitalul de Urgenţă unde se află şi în prezent internat la Secţia de Reanimare iar poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Cu toate că a fost bătut zdravăn, din fericire, rănile şi loviturile nu-i pun viaţa în pericol, dar având în vedere vârsta de peste 70 de ani, orişicând pot surveni complicaţii.
Bătrânul are o pensie de aproximativ 800 de lei şi fiindcă are un copil bolnav, mai lucrează pentru aşi rotuji veniturile. Acum, după întâmplarea prin care a trecut şi care era să îl coste viaţa, el a declarat că îşi va vedea de pensie şi bătrâneţe la casa lui.

Comentarii

comentarii