EXCLUSIV VIDEO Sărbătoarea Naţională pe Semenic cu grătar şi prima zăpadă

Dacă domnii politicieni îşi închipuie că lumea in jurul lor nu este atentă la tot ce fac, şi mai ales, că nu s-a săturat de răfuielile şi cerurile lor continue de atâţia ani, se înşeală. Lumea s-a săturat de privire piezişe, de vorbele ,,la mişto” aruncate de unul şi de altul care se vrea demnitar, iar cel mai elocvent exemplu este materialul următor.

Dacă unii au preferat aglomerația marilor orașe, paradele și muzica de fanfară, alţi români, de ziua naţională, au preferat ieşirile în aer liber. Unde mai pui că pe Muntele Semenic a nins pentru prima dată şi 1 Decembrie a venit în haine albe de omăt.
Mai mulţi reşiţeni, timişoreni, dar şi alţi turişti din alte zone ale ţării, au urcat sâmbătă încă de dimineaţă pe Muntele Semenic. Oamenii nu au mers cu mâna goală, aşa că, au luat de pe acasă carne ,vin, ţuică şi grătarul.
La fereală de vânt, sub protecţia brazilor, de Ziua Naţională, au sfârâit grătarele. Între timp, ţuica şi vinul au curs în pahare fiindcă este ceas de sărbătoare şi nu se stă pe sec. Cine nu şi-a adus de acasă, a putut cumpăra ,,vin fiert a la Cornel Podeanu” la porţie mare ca să încălzească sângele şi organismul după o tură de plimbare sau cu atv-ul pe toate coclaurile.
Toţi turiştii spun fără de fereală că s-au săturat de certa politicienilor şi preferă prietenia adevărată a celor pe care îi cunosc de mult şi mai bine prepară un grătar şi beau un pahar de vin decât să participe la ceva fals.
Chiar dacă prima zăpadă nu a prea ţinut ea prea mult, principalul este că toată lumea a ciocnit un pahar de vin în cinstea şi sănătatea României şi românilor simpli şi adevăraţi.

Comentarii

comentarii