ActualitatePolitie

EXCLUSIV VIDEO Senatorul Aurel Duruț a fost victima unui grav accident de circulație tras la indigo

Un grav accident de circulație a avut loc loc joi seara în jurul orei 17 pe DN58, drum ce leagă Reșița de Caransebeș. Rândurile care urmează, nu sunt trase la indigo după accidentul petrecut miercuri, pe același drum. Dar, să vedem ce s-a întâmplat joi.

Un autoturism condus de senatorul PSD de Caraș Severin, Aurel Duruț de la Reșița spre Caransebeș, a fost lovit de remorca unui autocamion ce aparține unui mare lanț de magazine din România. Acesta venea din sens invers, spre Reșița. Se pare că din cauza vitezei excesive a autotrenului, remorca acestuia a derapat și a lovit puternic partea din stânga – față a autoturismului condus de senator, mașină care circula regulamentar.

Impactul a fost așa de violent încât autoturismul s-a răsucit pe șosea iar partea din spate a ajuns pe marginea unei râpe adânci din marginea drumului. Senatorul a avut noroc fiindcă autoturismul, a rămas efectiv suspendat cu partea din spate pe parapet. Din nefericire, șoferul a fost grav rănit fiind transportat la Spitalul de Urgență din Reșița.

Autoturismul a fost așa de grav avariat încât, bateria și părți din motor au fost smulse și împrăștiate pe șosea.

Conform unui consult medical preliminar, deși este grav rănit având mai multe fracturi, starea de sănătate a senatorului este stabilă și în cazul în care nu intervin alte complicații, viața lui nu este în pericol. Senatorul Duruț a rămas internat în spital sub supravegherea medicilor și în funcție de evoluția stării de sănătate, se vor lua măsurile ce se impun.

Fiindcă numărul accidentelor de circulație provocate de autotrenuri sau în care acestea sunt implicate este foarte mare, concluzia ar fi clară, dacă s-ar putea pune și în practică. Și anume: impunerea unei limite de viteză pe DN 58 pentru autovehiculele a căror masă este mai mare de 3,5 tone.

Este doar o părere, alții pot lua decizii, dar ce se întâmplă acum, ar trebui să fie un semnal de alarmă. Nu de alta, dar nu se știe cine este următoarea victimă.

[youtube id=”njHKzFz-Ukc”]

Comentarii

comentarii