EXCLUSIV VIDEO Tren oprit de copacii căzuţi pe calea ferată Resita – Timisoara

Circulaţia feroviară dintre Reşita şi Timişoara a fost oprită mai bine de două ore în această dimineaţă între staţiile Colțan și Moniom, în judeţul Caras Severin. Evenimentul a avut loc în această dimineața în jurul orei 9 după ce mai mulți copac au căzut peste linia ferată din cauza ploilor abundente. Trenul este unul de tip RegioTrans şi circulă pe o linie închiriată de la CFR. Alți copaci abia se mai țin pe pietre și probabil vor cădea și ei la prima ploaie mai abundentă sau la prima pală de vînt mai tare.

În acest an, pe linia respectivă, intre staţiile Bocşa şi Reşita, au fost înregistrate cel puţin 4 evenimente de acest gen. Fie vorbim de copaci căzuţi, fie de pietre sau bolovani.

Călătorii spun că totul este vechi și părăginit pe acest traseu: de la vagoanele şi garniturile de tren care au peste 40 -50 de ani vechime şi până la linia ferată la care nu s-au mai făcut reparaţii de ani de zile.

Cel mai grav este faptul că deşi blocat se afla la o distanţă e aproximativ 10 km de Reşita, proprietarul trenului nu a trimis nici un angajat să taie cei 4 copaci căzuţi pe calea ferată. Mai mulţi călători au intervenit şi au tras copacii de pe linie ca trenul să poată porni spre Reşita.

Multumiri speciale lui Vladut pentru imagini.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.