EXCLUSIV VIDEO Vot la gata în Caraș Severin , află cine a obţinut cele mai multe mandate

EXCLUSIV VIDEO Vot la gata în Caraș Severin , află cine a obţinut cele mai multe mandate

La ora 21, s-a dat comanda ,,Stop vot”. Asta după ce urnele de votare au fost deschise la ora 7.
Luate una peste alta, acum la închiderea operațiunii de votare, am putea spune că în Caraş Severin, procesul electoral a decurs fără probleme majore. Pe ici, pe colo, au mai fost unele evenimente, dar nu atât de grave încât să poate schimba ceva din rezultatul final al votului.
Acest lucru este confirmat şi de comunicatul venit de la IJP Caraş Severin; ,, La ora 21.00 toate cele 366 de secţii de votare din judeţul Caraş-Severin au fost închise nefiind înregistrate probleme deosebite la finalizarea procesului de votare”.
Totuşi, o problemă mai deosebită a venit de la Caransebeş în jurul orei 19 când s-a constatat că o stampilă de vot, a dispărut. Poliţia a intrat pe fir şi a demarat cercetările iar procesul electoral a fost suspendat o perioadă de timp. Probabil, aşa cum s-a mai întâmplat în asemenea cazuri, din greşeală, a plecat cu stampila acasă, cei din comisie nu au observat şi precis că ştampila va apărea mâine.
Luate la un loc, în Reşiţa, procentul prezentării la vot a alegătorilor, fost între 30 şi 40% .
Un calcul preliminar, arată că USL a obţinut cele mai multe mandate, a urmat ARD şi PPDD. Tot conform unor rezultate neoficiale, ARD a obţinut în Caraş Severin, peste media la nivel naţional, undeva la 22 de procente.
Referitor la alegerile din acest an, Nicuşor Vasilescu- preşedintele PDL Caraş Severin şi Ion Mocioalcă, preşedintele PSD, au făcut unele declaraţii ,,la cald” în exclusivitate pentru InfoCS. Urmăriţi un amplu material video realizat în exclusivitate în momentul închiderii urnelor într-o secţie de votare, precum şi declaraţiile celor doi oameni politici.
Vom reveni cu date oficiale pe măsură ce le obţinem.

Comentarii

comentarii